Jobber du i kommunen? Les nyhetsbrevet for april

Utsnitt veggavis april 2017 - Klikk for stort bildeUtsnitt veggavis april 2017 Informasjon fra personal, nye enhetsledere, månedens kommunikator m.m.

LES NYHETSBREVET FOR APRIL (PDF, 448 kB)

Tidslinje

• 17. juni vedtok Kongen i  statsråd at Rissa og Leksvik  kommuner blir til én kommune fra  1. januar 2018
• 15. september: Rådmann i Leksvik fikk innvilget  permisjon fra 15.09.2016. Vigdis Bolås ble rådmann i begge kommuner. Assisterende rådmenn ble konstituert.
• Oktober 2016:  Rådmannens ledergruppe ble rekruttert. Vigdis Bolås skal være rådmann i den nye kommunen. • Desember 2016: - omstillingsplaner - skyggebudsjett for 2017
• Mars 2016:  Reglement m.m. for folkevalgte vedtas.
• Mai 2017:  Alle ledere i ny kommune skal være tilsatt.
• Juni 2017:  Alle ansatte fases inn i ny kommune. Nye arbeidsavtaler.
• Oktober 2017:  Nytt kommunestyre konstitueres.
• November 2017: Legges frem av rådmannen: - budsjett for ny kommune - delegasjonsreglement for ny  kommune - beredskapsplan for ny kommune - plan for profilering av ny kommune
• 1.1.2018: Nye Indre Fosen kommune trer i kraft.

Kom med innspill!

Vi ønsker tips og innspill til tema vi bør skrive om. Hva er viktig for deg som ansatt? Har du en god historie du ønsker å dele med andre ansatte? Hvordan tror du vi best kan bli kjent med de som jobber i den andre kommunen? Har du og dine kolleger lyst til å gjøre et "stunt"? Har dere en morsom og hyggelig tradisjon dere ønsker å dele? Er det noe du ikke forstår? Osv, osv.

Kontakt kommunikasjonsgruppa:

Sist endret 30.03.2017
  • {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
  • {{sprakVariabler[s.stegnavn]}}
Krever innlogging: Valgfri innlogging til: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}
{{sprakVariabler['LoggInnEpost']}} hjelp

{{sprakVariabler['InnloggingWizardInnloggingTooltip']}}

{{sprakVariabler['InnloggingWizardInnloggingTooltipUtenMinId']}}

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen