Publisert 18.10.2017

24. oktober skal de politiske utvalgene behandle flere saker som angår den nye kommunen. Oppvekstutvalget skal spesifisere føringer for utredningsarbeidet som gjøres innenfor skolestruktur: Hvor mange ungdomsskoler skal vi ha i Indre Fosen kommune?

Publisert 10.08.2017

Dette nyhetsbrevet sendes ut etter hvert møte i oppvekstutvalget for Indre Fosen. Hensikten er at alle ansatte og innbyggere skal få god informasjon om det som skjer når oppvekstsektorene i de to kommunene skal bli én.

Publisert 20.07.2017

Leksvik og Rissa kommuner har i forbindelse med kommunesammenslåingen lagt ut et anbud på leasingbiler med tilleggstjenester.

Publisert 11.07.2017
Skog

Her kan du lese forslag til ny forskrift om vann- og avløpsgebyrer for Indre Fosen kommune.
Høringsfristen er 28. august 2017.

Publisert 22.06.2017

Ordensreglement, permisjonsreglement og retningslinjer og rutiner for fravær i grunnskolen er nå vedtatt for Indre Fosen kommune.

Publisert 19.06.2017

Fellesnemda for Indre Fosen vedtok i møtet 8. juni 2017 nye retningslinjer for grunnskoleskyssen i den nye kommunen. Retningslinjene gjelder fra skolestart høsten 2017.

Publisert 22.05.2017

I forbindelse med at fellesnemda for Indre Fosen kommune behandlet rapporten ble det påpekt at 4 rutetider manglet i faktadelen på side 27. Det dreier seg om oversikten som viser bussforbindelser mellom tettsteder i Indre Fosen. Nå er rutetidene tatt inn i dokumentet.

Publisert 11.05.2017
Bente Butli.png

Mai 2017: enhetsleder for barnehagene på plass og dokumenter på høring, er noe av det du kan lese om i brevet.

Publisert 09.05.2017

20. juni skal oppvekstutvalget i Indre Fosen vedta flere saker om grunnskolene i den nye kommunen. Du kan komme med innspill til reglementene, retningslinjene og forskriftene de har foreslått, til postmottak@rissa.kommune.no, senest 2. juni.