Høring: forslag til ny forskrift om vann- og avløpsgebyrer i Indre Fosen kommune

Skog - Klikk for stort bilde Her kan du lese forslag til ny forskrift om vann- og avløpsgebyrer for Indre Fosen kommune.
Høringsfristen er 28. august 2017.

Rådmannen har utarbeidet forslag til ny forskrift for vann- og avløpsgebyrer for Indre Fosen kommune. Arealutvalget for Indre Fosen kommune har i møte 21. juni vedtatt å sende forslaget ut til høring og offentlig ettersyn. Formålet med ny forskrift er å:

• Samordning av gjeldende forskrifter i Leksvik og Rissa til ny forskrift for Indre Fosen kommune, gjeldende fra 1. januar 2018.
  • Ny beregningsmåte for gebyrer etter 2-delt modell, ett fastgebyr og ett variabelt gebyr (Samme modell som Rissa har hatt siden 2003)

Forskriften ligger ute på høring fra 17. juli 2017 – 28.august 2017.

Si din mening!

Innspill til forskriften kan sendes på e-post til postmottak@rissa.kommune.no eller i vanlig post til Rissa kommune, Rådhusveien 13, 7100 Rissa.

Har du spørsmål?

Ved spørsmål, kontakt Ivar Asbjørn Fallmyr, på e-post  ivar.asbjoern.fallmyr@rissa.kommune.no eller telefon 95771993.