Felles næringsarbeid i Indre Fosen Utvikling KF

Den 10. januar 2017 ble styret i Indre Fosen Utvikling KF stiftet. Foretakets formål er å ivareta kommunenes næringsarbeid.

Møte 22.02.2017

Møte 10.01.2017

Møteinnkallinger og protokoller Indre Fosen Utvikling KF

Hva jobber Indre Fosen Utvikling med?

Indre Fosen Utvikling KF skal organisere, samordne, planlegge, forvalte og utøve kommunal landbruks- og næringsvirksomhet, og utvikle arenaer for næringslivet og næringenes organisasjoner.

Faste medlemmer i styret:

- Steinar Saghaug, Nestleder LE-H
- Bjørnar Buhaug,  Medlem LE-SP
- Liv Darell, Medlem RI-SP
- Maria Husby Gjølgali, Medlem RI-AP*
- Maria Hegerberg, Medlem LE-SP
- Petter Harald Kimo, Medlem RI-AP
- Knut Ola Vang, Medlem LE-AP
- Kjetil Myran
- Tordis Vitsø Kjørsvik

- Olbert Aasan, Daglig leder av Indre Fosen Utvikling KF

Foretakets varighet

I vedtak fra Fellesnemnda sak. 41/16, er det presisert at «Innen utgangen av 2017 skal driften av Indre Fosen Utvikling evalueres» og at «Andre former for næringsarbeid utredes fram mot september 2017, og organisering av næringsarbeid fra og med 1. januar 2018 vedtas høsten 2017».

Ansatte

Det er avklart at ansatte i Rissa Utvikling KF i sin helhet går inn i Indre Fosen Utvikling KF. Ansatte fra landbruk i Leksvik, får avtale om å være utleid gratis fra Leksvik kommune til Indre Fosen Utvikling KF i prøveperioden.

Kriterier for evaluering

Fellesnemnda vedtok 09.02.2017 følgende kriterier for evaluering av foretaket og vurdering av framtidig organisering av næringsarbeid i Indre Fosen kommune fra 01.01.2018. Se side 87-89 i fellesnemndas protokoll.

Sist endret 15.02.2017

Olbert Aasan