Nyheter-IndreFosen
Publisert 22.06.2017

Ordensreglement, permisjonsreglement og retningslinjer og rutiner for fravær i grunnskolen er nå vedtatt for Indre Fosen kommune.

Publisert 22.05.2017

I forbindelse med at fellesnemda for Indre Fosen kommune behandlet rapporten ble det påpekt at 4 rutetider manglet i faktadelen på side 27. Det dreier seg om oversikten som viser bussforbindelser mellom tettsteder i Indre Fosen. Nå er rutetidene tatt inn i dokumentet.

Publisert 11.05.2017
Bente Butli.png

Mai 2017: enhetsleder for barnehagene på plass og dokumenter på høring, er noe av det du kan lese om i brevet.

Publisert 09.05.2017

20. juni skal oppvekstutvalget i Indre Fosen vedta flere saker om grunnskolene i den nye kommunen. Du kan komme med innspill til reglementene, retningslinjene og forskriftene de har foreslått, til postmottak@rissa.kommune.no, senest 2. juni.

Publisert 05.05.2017
play ikon.png

Torsdag 11. mai skal Leksvik kommunestyre og Rissa kommunestyre behandle spørsmålet om én Fosen-kommune.

Publisert 04.05.2017
Korn.png

Her kan du lese utkastet til en kommunal forskrift om kommunens plikt til å tilby sykehjemsplass eller opphold i tilsvarende bolig, særskilt tilrettelagt for heldøgns tjenester. Du kan uttale deg om utkastet innen høringsfristen 23. mai.

Publisert 25.04.2017
SFO illustrasjon

Oppvekstutvalget for Indre Fosen legger ut forslag til vedtekter for Indre Fosen kommunes skolefritidsordning på høring. Frist for å komme med uttalelser er fredag 12. mai.

Publisert 06.04.2017

Nå kan du se opptaket fra Indre Fosen fellesnemnd, Leksvik kommunestyre og Rissa kommunestyre 4. april.

Publisert 31.03.2017
skolebuss.png

Oppvekstutvalget har foreslått retningslinjer for grunnskoleskyssen i Indre Fosen kommune. Du kan sende skriftlig innspill til postmottak@rissa.kommune.no innen 8. mai.

Publisert 30.03.2017
Arne Holte portrett.jpg

Hvordan kan vi sikre innbyggerne i Indre Fosen god helse og kommunen en bærekraftig økonomi?  Arne Holte, professor i helsepsykologi ved Universitetet i Oslo, besøkte Indre Fosen 30. mars for å vil gi konkrete råd om hvordan vi  kan samarbeide for å fremme god folkehelse.