Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Verktøy

#HvorpåFosen

HvorpåFosen - Klikk for stort bilde Vi ønsker oss bilder av mennesker, steder, arbeidsplasser og lokalmat som du synes vi bør vite om.

instagramikon

Se bildene på Instagram

Leksvik og Rissa kommuner har så mye å by på. Herlige mennesker, naturskjønne omgivelser, inspirerende arbeidsplasser og deilig lokalmat.

Slik kan du delta

Dette ønsker vi å vise frem på Instagram-siden vår med emneknaggen #hvorpåfosen på Instagram

1) Ta bilde av for eksempel

  • mennesker
  • steder
  • arbeidsplasser 
  • lokalmat

2) Legg det ut på Instagram og merk det med #hvorpåfosen. Du kan også merke bilder du har tatt tidligere. Hvis du ønsker at vi skal se bildet, må det deles fra en åpen konto.

3) Hvis du ikke har instagramkonto eller kontoen din er satt til privat, kan du sende bildet i melding til Leksvik kommune eller Rissa kommune på Facebook, som e-post til post@leksvik.kommune.no eller postmottak@rissa.kommune.no eller hvis du har et papirbilde, kan du sende det til Rissa kommune, Rådhusveien 13, 7100 Rissa eller Leksvik kommune, Vinnasand 9, 7120 Leksvik. Vi kan dessverre ikke kan ta i mot zippede filer.

Viktig! Hvis du vil dele bilde av en (identifiserbar) person må du huske å be om tillatelse før du publiserer. Vi vil gjerne ha bilder fra arbeidsplassen din, men du må ta vare på taushetsplikten i det du deler.

Vinn premier!

Vi håper å kunne trekke ut et vinnerbilde i uka. Den første vinneren kåres fredag 6. januar. Premien da er kokeboken #jordnæmatlykke. Det vil bli forskjellige premier for hver uke.

Hvor skal bildene brukes?

Hva skjer med bildene du deler?

Vi ønsker gjerne å videreformidle bildene på vår instagramkonto, facebookside(r) og indrefosenkommune.no, men tar kontakt med deg for samtykke før vi ev deler noe videre.

 

#hvorpåfosen Julesylte laget av frilandsgris fra Fosen. Mye kjøtt og smak. #juletradisjoner #fosenkjøtt

Et bilde publisert av Veronika (@veronikabeate)

Sist endret 27.01.2017
Fant du det du lette etter?