Ansattedag og konsert 9.september

DDE - Klikk for stort bildeDDE Foto: Line Berre Bli kjent med den nye kommunen! 9. september er det aktivitetsdag og DDE-konsert for ansatte i Indre Fosen.

Konsert med DDE og Kompaniet: Hent billett her!

Indre Fosen-lekene: Meld deg på her!

Aktivitetsdag for hele familien

Velkommen til Indre Fosen-lekene 2017!

Indre Fosen-lekene er en aktivitetsdag for ansatte og kommunestyremedlemmer med familie. I 2017 blir dagen arrangert lørdag 9. september, med start kl 10:00.

Målet med dagen er at vi skal bli bedre kjent med hverandre og den nye kommunen vår.

Dere danner lag på minimum tre personer, enten med familien eller med kollegaene eller begge deler, og gjennomfører orienteringsløypa sammen. Starten går kl 10:00 og dere vil da få utdelt et kart med 30 poster som er plassert i og rundt Leksvik sentrum. Målet er å finne så mange poster som dere orker på tre timer, enten dere går eller sykler. Alle lagene må være i mål innen kl 13:00. Noen av postene byr på ekstra utfordringer - det kan være hjernetrim, å lage slagord for den nye kommunen eller en dukkert i fjorden. Alle bonusaktivitetene er frivillige og tilpasset barn og voksne.

Meld deg på og hent billetter her!

Konsert med DDE

Alle ansatte og kommunestyremedlemmer i Leksvik og Rissa kommuner, får billett til konsert med DDE i Rissahallen.

• Dørene åpner kl 20.00 og DDE-konserten starter kl 21.30
  • Etter konserten blir det fest med bandet Kompaniet med Adrian Jørgensen

Hva er Kompaniet?
Adrian Jørgensen, kjent fra The Voice og Eurovision Song Contest står i front av Kompaniet for å servere pop- og populærmusikk fra de beste tiår med et backingband som er ytterligere forsterket.
Kompaniet ble til etter at Kristoffer Finnanger Lysgård, Kenneth Aksnes og Magnus Galguften satte i samme husband for noen år siden. Det som skulle vise seg å bli et backingband satte seg som mål om å ta konseptet inn i ulike sammenhenger fra tidligere individuelle virker som frilansmusikere. Kompaniet har bare på få år fått spille med noe av det ypperste Norge har å by på av artister; Marion Ravn, Alejandro Fuentes, Alexander Walmann, Skei & PT, Christian Ingebrigtsen, Knut Marius Djupvik - for å nevne noen.

Kompaniet & Adrian Jørgensen - Klikk for stort bildeKompaniet & Adrian Jørgensen

Frist 1. september: billett til konsert og buss

Indre Fosen-lekene: Meld deg på her!

Påmeldinga til Indre Fosen-lekene er åpen fram til start.

Konsert med DDE og Kompaniet: Hent billett her!

Buss: Hvis du ønsker transport til og fra konserten, kan du kjøpe billett til bussen på samme side som du henter ut konsertbilletten

Konsertbilletten er personlig og kan ikke overføres til andre. Hvis du ikke har anledning til å bruke billetten din, ber vi deg om å ikke hente den ut. Hvis det blir konsertbilletter til overs, vil disse bli lagt ut for salg til ansatte som ønsker å ha med følge.

Påmeldingsfristen til å hente ut konsertbillett og kjøpe bussbillett er 1. september

Da er det bare å begynne å glede seg!

Hilsen Steinar Saghaug, Vigdis Bolås og Ove Vollan.